I forbindelse med utgivelsen av boken VIGELANDSPARKEN – EN ESOTERISK GUIDE av LILLEBERTA SANDVED som er utgitt hos PARADIGMESKIFTE FORLAG, ble det nødvendig med en rekke foto-turer for å dokumentere dette enorme anlegget.

Vigelandparken er Norges største turistattraksjon, kjent over hele verden. Fotoserien gjør det mulig å spasere gjennom anlegget og få et overblikk, før man eventuelt setter kursen til Oslo. Dessuten er den ment som et supplement til boken for alle dem som har boken og ønsker et rikere billedmateriale.

Serien er den største, sammenhengende, offentlig tilgjengelige samlingen av dette monumental-verket og turistattraksjonen.

Bildene er stort sett gjengitt i svart-hvitt, da dette passer best for å la skulpturene komme til sin rett, og for å skape et ensartet preg over samlingen der bildene er tatt under ulike værforhold og til ulike årstider. Enkelte bilder fascinerer derimot grunnet spesielle farger og sommerlig lys, og disse gjengis derfor i sin fulle fargeprakt.

Bildene er opphavsrettslig beskyttet. Tak kontakt med www.gnirz.no dersom du trenger rettigheter til høytoppløste enkeltfotografier.